KLIPP Romi Hasa juhtimisel alustab Kanal 2 ekraanil romantiline suhtesaade

Elu24
Copy

Kanal 2 ekraanile jõuab täna kell 20.30 Elisaga koostöös valminud uus romantiline tõsielusari «Sellest saab meie suvi», kus kaheksa vallalist eestlast hakkavad otsima kaaslast, kellega koos veeta ilus Eestimaa suvi ja miks mitte kogu edasine elu.

«Sellest saab meie suvi» saates asuvad kaaslast otsima viis meest ja kolm naist, kes kõik elavad kaugel linnakärast. Nende elu maal on aga nii tormakas, et suhete loomiseks aega nad leidnud ei ole.

«Tahaks tunda armumise tunnet,» õhkab avasaates Renne Merilo, kes on ülemaailmsel iludusvõistlusel kuulutatud suisa printsessiks, kuid oma südamesõpra siiani leidnud ei ole.

Saate produtsent Raimo Kummer sõnab, et maaelu on tänapäeval muutunud ahvatlevaks neile, kes soovivad saada eemale linnamürast ja olmestressist. «Lisades valemisse võimaluse leida endale uus kaaslane, muutub maaelu veelgi kutsuvamaks,» ütleb Kummer ja lisab, et «Sellest saab meie suvi» just seda võimalust pakubki.

Maaelust pakatavat romantikatormi juhib alati positiivne Romi Hasa, kellel jagub armastuseotsijate kohta vaid kiidusõnu. «Kõik on toredad ja ehedad tüübid ja nad päriselt otsivad endale kaaslast. See ei ole teletrikk!» räägib saatejuht.

Ta selgitab, et võrreldes teiste tõsielusaadetega, mis kipuvad olema kunstlikumad ja suunatud meelelahutusele, keskendub «Sellest saab meie suvi» osalejate soovidele ja nende tõelistele kogemustele. «Me reaalselt läksime võttegrupiga kohale nende inimeste päris kodudesse. Näiteks mehed ütlesid, et nad koristasid terve öö, enne kui võttegrupp tuli. Me näitasime nende päris elu, päris kodu, nad rääkisid, mida nad päriselt oma elus tahaksid või millest nad puudust tunnevad,» selgitab Hasa.

«Sellest saab meie suvi» alustab Kanal 2-s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles