TIISER «Eestlased, ma olen pettunud!» Elu24 pani asjatundjate abiga Eesti Laulu finalistid pingeritta

Copy

Kuupäev on juba teada – 9. mai. Esinemise järjekord on samuti teada – kümnes. Jääb vaid küsimus, kes ja millise looga läheb Eestit tänavusele Eurovisioonile esindama. Vastus sellele küsimusele selgub juba 17. veebruaril, kuid enne veel paneb Elu24 asjatundjatest žürii abil paika Eesti Laulu pingerea.

Enam ei pea kaua ootama! Juba saabuval laupäeval, 17. veebruaril selgub Eesti Laul 2024 võitja. Tähtsa õhtu eel on suurfavoriidid justkui teada, kuid ehk püsib õhkõrn lootus, et tänavune Eesti Laul võib meid veel üllatada.

Selleks, et pilt oleks selgem, kutsusime endale appi asjatundjate žürii, millesse kuuluvad Ant NurhanEmily Jürgens, Jaagup Tuisk, Mari-Leen, Merilin Mälk, Pille-Riin Karro ehk Ellip ja Sten Kohlmann. Elu24 esindajaks žüriis on Chrislin Metsanurm.

Viskasime asjatundjad finaali meeleolu rüppe: emotsioone oli seinast seina, ballaadid kütsid meeli ja jahutasid kirgi, mõni väljendas pettumust, teine avaldas lavasõu saladusi.

Kõige selle järel selgub Elu24 Eesti Laulu kümme parimat. Kas meie tabeli tipust leiab rahva lemmiku või üllataja, kas pingerida tekitab asjatult pingeid ja kes võib musta hobusena lauluvõistluse kinni panna – see selgub juba 17. veebruari hommikul Elu24 veebilehel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles