PÄEVAHOROSKOOP 15. veebruar: Jääral kipuvad tunded üle keema, Veevalajal vallanduvad armusuhetes tugevad emotsioonid

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Vahvat neljapäeva!

 

JÄÄR

Emotsioonid kipuvad üle keema. Olgu need siis positiivsed või negatiivsed, ikka jõuad selleni, et silmanurka pisara kisub.

SÕNN

Äriasjade ajamiseks pole päev kuigi sobiv. Teiste inimeste peale ei saa loota – nad kas ajavad midagi segamini või siis valetavad meelega.

KAKSIKUD

Sul on raskem juhul, kui pead oma plaanidesse pühendama paljusid inimesi, esinema suurema seltskonna ees. Tahad salatseda.

VÄHK

Avaneda võivad uksed, mida oled harjunud enda jaoks suletuks pidama. Pead kiirelt reageerima, et jalg ukse vahele saada.

LÕVI

Ära mõtle asjadele, mida sina kuidagi muuta või mõjutada ei saa. Too tähelepanu enda väikesesse maailma, tegele sellega, mis on sinu võimuses.

NEITSI

Sul võib olla mingit pistmist rahaasjadega. Kui sul on vaja lähedustega varaga seotud asju arutada, võta vestlus ometi kord ette.

KAALUD

Täna mõtle ennekõike laste heaolule. Nende sisemine rahu ja rõõm on suuresti sinu teha, anna endast parim, et neil oleks hea päev.

SKORPION

Tööd on tehtud ja vaeva on nähtud, nüüd hakkad nägema oma tegude positiivseid tagajärgi. Sa ei pea enam palju pingutama.

AMBUR

Sul tasub ette võtta olulisi, otsustavaid vestlusi tõsistel teemadel. Ära nendest kõrvale hiili. Mis täna korda aetud, see toob homme südamerahu.

KALJUKITS

Kindlasti tuleb leida aega kallimaga koos olemiseks. Planeeri midagi üllatuslikku ja romantilist, too suhtesse vaheldust.

VEEVALAJA

Armusuhetes vallanduvad tugevad emotsioonid. Tekkida võib võimuvõitluse laadseid olukordi või armukadedust.

KALAD

Naudid inimestega rääkimist ning kogunisti vaidlemist – see ei vii nüüd konfliktideni, pigem avab ka sinu jaoks uusi vaatenurki.

 
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles