Viimase minuti sõbrapäeva plaanid päästab Kooker!

Kooker
Copy
Foto: Kooker

Tuletame meelde, et tähtpäev on juba ümber nurga, mis tekitab küsimuse: kas Sinul on plaanid tehtud? Kooker aitab sule oma valentinipäev eriti maitsvaks ja mõnusaks muuta!

Tähtpäeva puhul on Kookeris veebruari lõpuni sõbrapäevapakkumine! Pakkumises on 2 kirsi mojitot, 50 magusat minipannkooki ning 2 lisandit. Selline maitsev elamus kahele maksab kõigest 14,90€ ja pakkumine kehtib kõikides Kookeri kohvikutes ning loomulikult e-poes.

Telli endale Kookeri minipannkoogid mugavalt koju või lausa kontorisse. Meie e-poes saad ise kokku panna põhjaliku maitseelamuse nii soolastest kui ka magusatest minipannkookidest, lisanditest ja jookidest. Samuti on olemas lai valik valmispakette, mille tellimine on eriti kiire ja mugav, sest meie oleme kogused juba Sinu eest paika pannud.

Muidugi on meil ka paketid seltskondadele - valikus on peopaketid nii viie- kui ka kümneliikmelise seltskonna jaoks. Soovid kolleege sõbrapäeva puhul üllatada? Isegi selleks oleme valmistunud - esitleme Kookeri koosolekupaketti.

Kui soovid, et tellimus tuuakse kulleriga koju, siis ajasta tellimus varakult, sest just nii saad olla kindel, et koogid jõuavad just soovitud ajaks Sinuni. Lisaks Tallinna linna piiridele, toome tellimuse koju ka Tallinna lähiümbruses.

Kookidele saab ka ise järgi tulla, sel juhul piisab kõigest tunniajasest ettetellimisest meie veebipoest. Sinu e-poe tellimuse pakendame kaunitesse kaussidesse, mida saad koheselt lauale asetada. Lisaks on need kodustes tingimustes komposteeritavad, seega saad peale söömist kaussidelt sildid eemaldada ning viia need kodusesse kompostrisse. Samuti paneme kaasa ka serveerimiseks vajalikud vahendid, st väikesed lootsikud söömiseks, kahvlikesed, salvrätikud ning temaatilise laudlina. Kõik on olemas, sulle jääb ainult söömise ja nautimise rõõm!

Kui sõbrapäevaplaanid on veel lahtised, saad alati meie kohvikusse tulla just siis, kui maitsemeeled Sind juhatavad. Tule külma ilma eest peitu sõprade, pere või kallimaga, et kosutada end imeliste minipannkookidega. Koosveedetud aeg ja ühised elamused on vingeim kingitus, mida saad enda sõbrale või kaaslasele pakkuda. Kookeriga ei ole võimalik mööda panna!

Milline on Sinu lemmik Kookeri kohvik? Mustamäel on mugav parkida ja seda veel täiesti tasuta, lisaks on toas mõnusalt ruumi. Kadrioru kohvik on paljude perede lemmik, sest see asub samas majas just renoveerimiskuuri läbinud Miiamilla Lastemuuseumiga. Peale muuseumiskäiku on minipannakad ideaalne valik patareide laadimiseks. Kui oled rohkem Balti Jaama entusiast, siis tule leia meid esimeselt korruselt keset tänavatoidu elu ja melu.

Vanalinnas uitajatele on Raekoja platsi kohvik, mis asub täpselt Raekojahoone küljes. Seal on väga mõnus jalga puhata või koogid jalutuskäigule kaasa haarata.

Kookeri kohvikute asukohad Tallinnas:

  • Kadaka tee 5;
  • L. Koidula 21c (Miiamilla Lastemuuseum);
  • Kopli 1 (Balti Jaama Turg);
  • Raekoja plats 1;

Temaatilised kingitused on toredad, aga mälestus headest maitsetest ja koos veedetud ajast on veel parem! Head elamused ja ägedad lood on need, mida ka aastate pärast on tore koos meenutada. Kookeris hoolitseme, et teie külaskäik oleks kodune ja sõbralik. Küpsetame koogid teile alati värsketest toorainetest tehtud taignast ja teie silme all. Kookeri minipannkoogid on valmistatud päris munast ja piimast ning need küpsetatakse rõõmuga.

Meie valikust leiab igaüks endale sobiva, Kooker küpsetab nii soolased kui magusad minipannkoogid. Kõrvale pakume enda tehtud kastmeid ning legendaarset Kookeri vaarika toormoosi. Muidugi ei puudu ka nutella, soolakaramell ja klassikaline kondenspiim. Meie sõprade lemmikkombo ongi just magusad minipannkoogid vaarika toormoosi ja kondenspiimaga. Täpi i-le paneb rohke tuhksuhkur. Janukustutajateks on parimad Kookeri käsitöölimonaadid. Sõbrapäeva puhul võiks kindlasti proovida meie alkoholivaba kirsi mojitot. Selle ilus punane värv ja mõnusalt suvine maitse toob meelde ägedad suveseiklused.

Copy
Tagasi üles