KES NAD ON? Soome uue presidendi Alexander Stubbi lastele isa karjäär huvi ei paku (2)

Inna-Katrin Hein
Copy
Soome presidendivalimised võitis Alexander Stubb, kelle ametiaeg algab 1. märtsil 2024. Pildil on näha Stubbi 11. veebruaril 2024 oma naist Suzanne Innes-Stubbi suudlemas.
Soome presidendivalimised võitis Alexander Stubb, kelle ametiaeg algab 1. märtsil 2024. Pildil on näha Stubbi 11. veebruaril 2024 oma naist Suzanne Innes-Stubbi suudlemas. Foto: EPA/JARNO KUUSINEN / Scanpix

Soome presidendivalmiste teine voor toimus 11. veebruaril ja selle võitis Rahvusliku Koonderakonna kandidaat Alexander Stubb, kelle ametiaeg algab 1. märtsil. Ta on olnud varem Soome peaminister ja välisminister. Lisaks sellele on ta maailmas tuntud eduka maratonijooksja ja triatlonistina.

55-aastase Stubbi 54-aastane abikaasa Suzanne Elizabeth Innes-Stubb toetas teda valimiste ajal ja oli avalikkuses, kuid mitte lapsed. Lapsed olid kohal täiesti lõpus, kui oodati teise vooru tulemusi.

Soome presidendivalimised võitis 11. veebruaril 2024 Alexander Stubb. Pildil on ta koos perega: vasakul on abikaasa Suzanne ja poeg Oliver ja paremal on tütar Emilie.
Soome presidendivalimised võitis 11. veebruaril 2024 Alexander Stubb. Pildil on ta koos perega: vasakul on abikaasa Suzanne ja poeg Oliver ja paremal on tütar Emilie. Foto: EPA / JARNO KUUSINEN / Scanpix
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles