NÄDALAPROGNOOS Nädal toob kaasa plahvatuslikku energiat: kõik, mis juhtub, teenib tulevikku

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 12. – 18. veebruar 2024. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Alanud on järjekordne väga tähenduslik nädal, kuna siin käivituvad järjest uued impulsid ja suunad, millega oleme seotud paljudel tulevastel aastatel. Oleme kuutsükli alguses, mis tähendab, et kõik alles hakkab käivituma. 

Inimkond on lülitumas ümber uutele radadele, kuid loomulikult ei juhtu see kõik ühe päeva ega nädalaga. Samm-sammu haaval vahetub vana uue vastu välja, ent mõnikord kaasneb sellega tõepoolest ka omajagu raputust.

Kuna sel nädalal jõuavad nii Marss kui ka Veenus ühendusse Pluutoga, võib elu minna päris intensiivseks. Pluutol on omadus käivitada kõige jõulisemaid ja äärmuslikumaid tundeid, kuna see viib meid tegelikult asjade tuumani, põletades pindmised kihid läbi. 

Marsi ja Pluuto kohtumine on alati sõjakas, seetõttu tasub püüda ise oma energiat õigesti suunata ning mitte ka teistele jalgu jääda. See võib tuua kaasa suuremaid pingeid suhetes, kuna keegi pole valmis kaotama ning sisemiselt tuntakse survet oma lahingud võita. Samas on selles energias võimalik teha läbimurdeid keerukates küsimustes ning kuna ühendus toimub Veevalajas, võivad fookuses olla rahvas ja vabadus.

Tasub panna tähele, milliseid teeotsi see nädal kätte näitab, kuna need kõik on seotud pikema tulevikuga.

Planeediseisud nädalapäevadel

Tasub panna tähele, et seisud on tuntavad tihtipeale juba päev enne täpseks minekut.

Teisipäeval viibib Veenus sekstiilis Neptuuniga, tuues kaasa romantikat, hellust ning suuremat empaatiavõimet. Selles mõjus on tunded esiplaanil ning teistes nähakse kergemini nende hingekvaliteete. Samuti toob see esile peene kunstitaju ning kõige juures nauditakse ka selle esteetilist väärtust – seda nii muusikas, kunstis, toidus kui ka armukunstis. 

Lisaks siseneb hommikul kell 8.05 Marss Veevalajasse, kutsudes inimesi oma tegevuses rohkem eksperimenteerima, aga üleüldse ka koos tegutsema. Kui Marss on Veevalajas, siis mängib suuremat rolli just grupi- või ühisjõud.

Kolmapäeval jõuab Marss ühendusse Pluutoga, mida ilmselt tajuti juba ka teisipäeval. See annab tegevusele tuumajõu taha ning eriti just grupi ühistegevusele. See võib olla aeg, kus maailmas paljud inimgrupid leiavad suurema jõu, et oma õiguste nimel võidelda (või protestida). Lisaks käivitub siin jõud võidelda oma ideaalide ja tulevikusoovide nimel. Kui aga leitakse mõttekaaslased, kellega koos tegutseda, suudetakse palju rohkem.

Negatiivses versioonis kipuvad inimesed selles energias oma eriarvamuste ja seisukohtade pärast rohkem võitlema ning soovitakse teistele koht kätte näidata. Selles mõjus võib kerkida pinnale palju agressiivsust, mis oli eelnevalt alla surutud või ohjatud. Kõige positiivsemas versioonis tekib sel ajal võimalus suureks läbimurdeks. See seis toob välja väga tugeva ellujäämisinstinkti.

Neljapäeval viibib Merkuur sekstiilis Chironiga, võimaldades inimestel ausamalt ja ehedamalt suhelda, kuna muututakse haavatavamaks ning avatakse kergemini oma tegelikke mõtteid ja tundeid. See on suurepärane aeg teraapiaks, lähedaste sõpradega rääkimiseks ja üleüldse kellelegi oma hinge avamiseks. Samuti teeb see igasugused läbirääkimiseks paindlikumaks ja inimlikumaks.

Reedel kell 18.05 jõuab Veenus Veevalajasse, tuues inimsuhetesse rohkem vabadust ja hingamist. Sõprus ja ühised huvid muutuvad olulisemaks, kui ootused ja nõudmised. Enam pole määrav, kuidas ühel osapoolel teisest kasu on, vaid pigem, kas osapooled jagavaid ühiseid unistusi ja visioone. Nüüd, kus Marss ja Veenus on mõlemad Veevalajad, hakkab midagi seoses võimaliku tulevikuga rohkem selginema.

Laupäeva varahommikul kell 05.52 läheb täpseks Merkuuri kvadraat Uraaniga, mis räägib ootamatu või ehmatava info saabumisest, plaanide muutumisest, rahutust meeleolust ja spontaansest suhtlusest. Tundliku unega inimestel võib öö vastu laupäeva olla seetõttu uni rohkem häiritud. Mentaalsel tasandil toimub kiire ümberhäälestumine.

Kell 10.48 jõuab Veenus ühendusse Pluutoga, mis käivitab väga intensiivseid tundeid. Allasurutud soovid võivad väljenduda nüüd plahvatuslikult. Eriti aga olukordades, kus on surutud alla oma vabadust. See seis toob kaasa justkui vabadusse paiskumise ning mistahes takistustest läbi murdmise. Selleks võib olla vabadus end ausalt ja iseendana väljendada. Võib-olla soovitakse väljendada vabamalt oma kirgi ning murtakse läbi piiravatest raamidest. 

Kuna muud suuri seise peale ei tule, mängib Veenuse-Pluuto ühendus veel kuni uue nädalani end välja. Veenus on tasapisi lähenemas ka Marsile, jõudes kohale järgmise nädala neljapäeval. See aeg paneb inimesi vägagi oma kirgede ja sisemise tule järgi tegutsema. 

Kuu on tühikäigul

Kolmapäeval kell 12.20–17.03

Reedel kell 17.00–21.40

Esmaspäeval kell 05.20–05.25

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed planeedid

Retrograadsed planeedid puuduvad! Kõik planeedid on otseses liikumises kuni 2. aprillini.

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles