PÄEVAHOROSKOOP 12. veebruar: Sõnnil tuleb oma tervisele tähelepanu pöörata, Amburil tekib tahtmine sõpradega ühendust võtta

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: pexels.com

Tegusat esmaspäeva!

 

JÄÄR

Suhtlemine nii isiklike kui ka äripartneritega muutub ladusamaks. Lihtsam on kaasinimesi mõista ning ennast neile arusaadavaks teha.

SÕNN

Sul tuleb oma tervisele tähelepanu pöörata. Eriti tähtis on jälgida toitumist. Magusaisu võib suureneda, ära anna sellele järele.

KAKSIKUD

Kui tunned, et vajad väikest lõõgastust, võta rahuliku südamega enda jaoks aega. Kultuuriüritused toovad meeldivaid elamusi.

VÄHK

Mõnus, kui saad olla kodus, armsate lähedaste inimeste seltsis. Õhtupoolikul võiksid hea ammuse sõbra külla kutsuda.

LÕVI

Oskad märgata meeldivaid seiku ka argiste tegevuste juures. Seetõttu sujuvad igapäevased toimetused kergelt ja positiivses meeleolus.

NEITSI

Sul võib tekkida soov mööda poode kolada, et ilusaid asju vaadata, kenasid riideid proovida. Tahad endale midagi lubada.

KAALUD

Võimendub sulle nii loomuomane soov kõigiga hästi läbi saada. Eriti oluline on sulle mõistagi armastatud inimese tähelepanu.

SKORPION

Ilmselt mõtled nüüd teiste heaolule rohkemgi kui iseenda vajadustele. Oled kaastundlik ja lahke, valmis aitama ja toetama.

AMBUR

Kui sul tekib tahtmine sõpradega ühendust võtta, siis tee see kohe teoks. Teadmine, et teised on sinu jaoks olemas, lisab kindlustunnet.

KALJUKITS

Lihtne on kõrgemal positsioonil olijatele endast head muljet jätta. Eks ole nemadki ju ainult inimesed, kellele meeldib sõbralik suhtlus.

VEEVALAJA

Sinus võib sümpaatiat ja uudishimu tekitada isik, kes on sinust väga erinev kas päritolult, hariduselt või elukogemuselt.

KALAD

Kui soovid laenu võtta või toetust taotleda, hakka asjaga nüüd tegelema. Esmalt uuri reegleid ja võimalusi, siis tegutse!

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles