GALERII Púr Múdd ja Grete Paia on külas Eesti kaitseväelastel Iraagis

Elu24
Copy

Eesti tantsumuusika duo Púr Múdd koosseisus Joonatan Siiman ja Oliver Rõõmus ning artist Grete Paia on külastamas Iraagis paiknevat Eesti kaitseväe kontingenti. Muusikud annavad Iraagis kaks kontserti, millega avaldatakse toetust rahvusvahelisel sõjalisel operatsioonil Inherent Resolve kodust eemal viibivatele Eesti ja liitlasriikide kaitseväelastele.

«Oleme väga tänulikud sellise võimaluse eest, et saime tulla Iraaki oma Eesti kaitseväelastele ja ka liitlastele esinema. Kogu elustik on tõesti turvaline ja oleme väga hoitud. Saame anda kaks kontserti ja sellega pakkuda sõduritele meelelahutust ja veidi teistsugust kogemust mida nad siin igapäevaselt ei näe,» ütlesid Púr Múdd’i liikmed. Samuti said muusikud ise käia lasketiirus, süüa ja jutustada koos sõduritega ning kuulata nende tööst ja tegemistest. «Meil on hea meel, et saime kontserdi näol neile tükikese kodumaad kaasa tuua.“

«Mina olen tohutult tänulik ja õnnelik, et sain taaskord osa Eesti kaitseväe välisoperatsioonist,» sõnab Grete Paia, kelle esimene kogemus jääb aastasse 2016, mil ta külastas Eesti kontingenti Liibanonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles