GLAMUURNE GALERII Goldtime tähistas 25 tegutsemisaasta täitumist staariderohke peoga

Elu24
Copy

8. veebruaril tähistas Goldtime veerandsaja tegutsemisaasta täitumist. Vaata galeriist, kes juubelipeole kohale olid tulnud! 

«Goldtime'i kannustab soov inspireerida ja täita inimeste unistusi. Meie veerandsaja tegutsemisaasta edu võtmeks ongi olnud inimesed, kes on valinud meid oma ehtepartneriks või hoopis panustanud oma töö või loominguga meie eduloosse. Need on inimesed, keda soovime tänada ja kellele soovime tänutäheks kinkida inspiratsioonilaengut ning kauneid elamusi,» ütles Goldtime'i looja Indrek Peterson.

Oma silmaga sai näha, kuidas saab vormi tõeline maapõue ime ehk kohapeal lihviti vääriskive. Rahvusvaheliselt kõrgeid auhindu oma perfektsete lihvide eest pälvinud Estonian Gem Factory asutaja Sander Priks tutvustas külalistele vääriskivide rikkalikku assortiid ning andis nõu, kuidas nende eest kõige paremini hoolt kanda.

Alati särav Eda-Ines Etti juhtis voolava kergusega külalised läbi kahekümne viie tegutsemisaasta kella- ja juveeliparadiisi radadel ning imede õhtu sai avalöögi Elina Nechayeva efektse «Öökuninganna» aariaga.

Lavale astus veel ka eelmisel nädalal Eesti Muusikaauhinnad 2024 galalt lausa viis auhinda koju viinud ALIKA, kes lükkas koos Utopia Entertainment sõuga energiad uutesse kõrgustesse ning täitis tantsuplatsi oma looga «Bon Appetit». Lummava akustilise kavaga kostitas külalisi eelmisel aastal Valgetähe V klassi teenetemärgi pälvinud artist Stig Rästa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles