EHMATAV Võrus kukkus korteri laest tükk alla. «Naaber teeb nii kõvasti remonti!»

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Võrus remondi käigus lakke tekkinud auk.
Võrus remondi käigus lakke tekkinud auk. Foto: Erakogu

Võru kortermajas kukkus ootamatult laest alla korralik tükk. «Üleval korteris tehakse ehitustöid. Ilmselt ei tunne remondimehed seda maja, muidu poleks sellist asja juhtunud,» leiab naine, kelle korteri laest tükk alla kukkus ja kes kutsus kohale ka päästeameti. Remonditava korteri omanik ütleb, et remonti teevad professionaalid, kuid maja paneelid on väga õhukesed. «Töömees vabandas ja tegi augu kohe korda,» ütleb ta. 

Ühel veebruarikuu neljapäeva lõunaajal sadas Võrus asuvas kortermajas ühe väikese korteri laest alla üsna suur tükk, mis jättis lakke korraliku augu. «Seda maja kutsutakse Võru talvepaleeks. Tegemist on 80ndate lõpus ehitatud viiekorruselise kortermajaga. Elan siin alates 1993. aastast,» räägib Anne (nimi muudetud, toimetusele teada). 

«Naabril käib korteris suur remont. See tükk oleks võinud mulle ka voodisse kukkuda, ma just pikutasin sel ajal, kui tükk laest alla sadas,» ütleb ta. «Helistasin häirekeskusesse, sest remondimees ei lõpetanud puurimist ära. Kui ütlema läksin, siis saatis ta mind sinna kohta, kus päike ei paista. Päästeamet tuli kohale ja keelas naabril puurimise ära,» räägib Anne, kes kahtleb, kas ehitusmehed ikka piisavalt professionaalsed on, kui põrandast läbi puurivad.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles