«Võsareporter» päästis noorpaari kahtlasest korterist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa
Peeter Võsa Foto: Kanal 2

«Võsareporteri» tee viis sedapuhku Tallinna äärelinna kuulsatesse Sitsi tänava ühikatesse.

Nimelt kolis kitsukesse kööktuppa alaealine noorpaar ja viletsate elutingimuste eest küsiti neilt arusaamatut hinda. Esimese kuu maksid nad ära, kuid viimane kord tuli korteriomanik Leo ilma igasuguse kirjaliku arveta ja nõudis neilt 270 eurot, millest nad maksid ära 220. Asja uurides selgus, et nad maksid mingit segast inkassovõlga.

Lisaks kurtsid noored, et mees käib ilma hoiatamata oma võtmeid kasutades korteris sees ning privaatsust pole ollagi.

Leo väitis, et üürnikel tekkisid väiksed võlgnevused ja just sellepärast oli asjaga seotud inkasso. Lisaks olla ta näinud ränki tuleohutuse rikkumisi.

Leo sõnul jäid noored eelmine kuu võlgu 70 eurot, kuid noorte arvutuste järgi pole keegi kellelegi võlgu. Kummaline oli ka see, et Leo olevat ühel hetkel noorte üürilepinguga jooksu pannud. Mees põhjendas seda sellega, et paarikese käitumine olla natuke ettearvamatu. Võsa arvas aga, et ehk soovis mees lihtsalt noortelt igasuguseid asitõendeid ära võtta.

Asi lõppes sellega, et noored said tagasi oma ettemaksu ja tagatisraha, pakkisid sealsamas asjad ja lahkusid korterist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles