«Päev otsa olen kassinud!» Tuntud tiktokker jäi kiiruse ületamisega politseile vahele, kiirtest viitas ka narkojoobele (4)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Politsei pidas kinni tuntud tiktokkeri ColaQueeni.
Politsei pidas kinni tuntud tiktokkeri ColaQueeni. Foto: Jürgen Puistaja / kuvatõmmised / Elu24 kollaaž

Kolmapäeva õhtul tabas politsei Saaremaal kiirust ületanud tuntud tiktokkeri ColaQueeni (kodanikunimega Irma Voolma), kellel ühtlasi kahtlustati narkojoovet. «Autoroolis juhtides narkojoobes ei olnud, vaid jääknähud on need, mis näitasid,» märkis naine ise oma seisundile hinnangut andes.

«Ehk saab lugu menukaks, kuidas TOP1 naistiktokker eile vahetult enne Kuressaaret narkojoobe tunnustega kinni peeti, ületades kiirust, mis oli kõvasti üle 100 km/h,» kirjutas anonüümne vihjesaatja toimetusele neljapäeva hommikul. 

Kuressaare politseijaoskonna juht Rainer Antsaar kinnitas, et taoline juhtum tõepoolest aset leidis. «7. veebruaril kella 23.30 ajal peatas politseipatrull Saaremaal Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maantee 138. kilomeetril sõiduauto BMW, mida juhtis 29-aastane naine. Auto peatati, kuna politseipatrull mõõtis auto liikumiskiiruseks mitte vähem kui 105 km/h, kuigi lubatud piirkiirus selles kohas oli 90 km/h,» selgitas Antsaar ja lisas, et autot juhtinud naisega vesteldes tekkis politseinikel kahtlus, et naine võib olla tarvitanud narkootilisi aineid, mida kohapeal tehtud kiirtest ka kinnitas.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles