PIILU SISSE Peagi abielluv Hendrik Terras pani müüki oma uhke Kalamaja korteri

Elu24
Copy
Hendrik Johannes Terras.
Hendrik Johannes Terras. Foto: Taavi Sepp

Järgmisel nädalal abielluv riigikogu liige Hendrik Terras on müüki pannud oma Kalamajas asuva loft-stiilis korteri, vahendab Õhtuleht.

Terrase ligi 55 ruutmeetri suurune kahetoaline korter asub Kalamajas Jahu tänaval ning selle eest küsitakse kinnisvaraportaalis kv.ee 215 000 eurot.

Kuulutusest nähtub, et tegemist on eksklusiivse neljameetriste lagedega disainkorteriga Art Depoo majas, millel on eraldi sissepääs otse hoovist. Korteri sisustuses on kasutatud kvaliteetseid materjale ja trendikat vineeri. Korter on keskküttega, vannitoas ja esikus on eraldi reguleeritav põrandaküte elektriga. Kommunaalmaksed on suvel suurusjärgus 80 eurot ja talvel 140 eurot.

Korteri läheduses asub möödunud suvel valminud Vana-Kalamaja tänav, Balti jaama turg, meri ning rohkelt kohvikuid ja melu.

Korteris toimus «Vallalise kaunitari» võtetel ka Terrase kohting draamakuninganna Brigitte Susanne Hundiga.

Vaata kuulutust siit!

Sõuavad abieluranda

Aasta algul jõudis toimetuseni vihje, et riigikogu liige Hendrik Terras (30) ja tema uus kallim Maria Pihlak (26) on kihlunud. Toona Terras vihjet ei kinnitanud, kuid nüüdseks on selgunud, et Terras ja Pihlak panevad leivad ametlikult ühte kappi juba järgmisel laupäeval, 17. veebruaril.

Terrase kallim on Maria Pihlak, kes nagu Hendrikki kuulub erakonda Eesti 200. Pihlak on Saaremaalt pärit ettevõtja ja Euroopa Liidu kübersuutlikkuse kasvatamise projekti nõunik.

«Kohtusime juba mõnda aega tagasi ühiste tuttavate kaudu, aga paar oleme olnud kevadest,» rääkis Terras möödunud suvel juuli alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles