KALLIS ÕPPETUND Tartu proua: otsisin soodsamat telefonioperaatorit, kuid sattusin jamasse olukorda (5)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Elisa esindus Tartus.
Elisa esindus Tartus. Foto: Erakogu

Tartu proua soovis leida odavamat teenusepakkujat, kuid sattus olukorda, kus tal tuleb soovimatu seade välja osta. «Miks mulle kohe ei öeldud, et ma ei saa seda tagasi anda, kui võtan järelmaksuga?» küsib proua, kes soovis tagastada Elisale ruuteri, mida ta polnud veel kasutanud. Elisa esindaja ütleb, et seadmete rentimisel on kliendil õigus lepingutest loobuda ja seadmed tagastada täiendavate kuludeta. Teisiti on asi aga siis, kui klient on otsustanud seadme osamaksete kaupa välja osta. 

68-aastane Larissa läks möödunud reedel Elisa Tartu esindusse uurima, mis hinnaga Elisa kõnepakette pakub. «Läksin lihtsalt küsima, kuna soov oli leida soodsam teenusepakkuja, et arveid väiksemaks saada,» ütleb ta Elu24-le. «Mulle tehti hea pakkumine, mis oli 10 eurot soodsam kui Telias, mille klient olen siiani olnud,» lisab ta. 

Kuigi Larissa soovis infot ainult telefonipaketi kohta, tutvustas klienditeenindaja talle ka televisioonipaketti ning tegi seda nii veenvalt, et proua otsustas ka telepaketi Elisast võtta. Ta andis lepingule allkirjad ja sai uue ruuteri kaasa. «See töötaja nii ilusasti rääkis. Tahan hoiatada vanemaid inimesi, et nad ei laseks end mesimagusast jutust meelitada,» ütleb ta.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles