KUULUTUS Riigiasutus annab tasuta ära suure korraliku kirjutuslaua

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Tallinna keskkonna- ja kommunaalamet
Tallinna keskkonna- ja kommunaalamet Foto: Eero Vabamägi

Tallinna keskkonna- ja kommunaalamet on ühismeediasse postitanud kuulutuse, kus annab teada, et ära on anda korralik kirjutuslaud. 

Facebooki grupis «Tasuta asjad Tallinnas ja Harjumaal» hakkab silma kuulutus suurest korralikust kirjutuslauast, mis uut omanikku otsib. Nelja sahtli ja kahe riiuliga ruumikas laud asub Tallinnas aadressil Vabaduse väljak 10 Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti ruumides. Laud asub kolmandal korrusel ning huvilisel tuleb sellele ise järele tulla. 

Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti töötaja laud otsib uut omanikku.
Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti töötaja laud otsib uut omanikku. Foto: Erakogu

«Ära anda suur korralik laud. Asub Vabaduse väljak 10, 3. korrus. Tööjõudu ja transporti ei paku. Järgi saab tulla tööpäevadel 8–16. Utiliseerimisele läheb 15.02.2024. Tel. 5282368,» seisab kuulutuses, mille on avaldanud Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti tugiteenuste osakonna juhataja Viktoria Enger

«Kohe lausa kahju utiliseerida, tahaks ikka taaskasutusse anda selle,» ütleb Enger Elu24-le. 

Kui laud on korralik, miks soovib amet sellest loobuda? «Inimesele, kes tuleb sellesse kabinetti tööle, on töötervishoiu arst määranud reguleeritava laua,» selgitab Enger.   

Lähiajal lisandub sellele lauale veel asju, mis uut omanikku otsivad. «Selle lauaga on praegu kiire. Mõne aja pärast jäävad meil üle veel mõned lauad,» ütleb ta.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles