MIS JUHTUS? Reis Bangkokist Tallinnasse kestis kolm tundi kauem. «Reisijatele mitte midagi ei öeldud...» (1)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Finnairi lennuk Tais maandumas. Foto on illustreeriv.
Finnairi lennuk Tais maandumas. Foto on illustreeriv. Foto: Matt Hunt, Scanpix

Eestlanna reisis 5. veebruaril Taist Bangkokist Tallinnasse. Kuigi Finnairi lend väljus õigel ajal, võttis sihtkohta jõudmine aega planeeritust kolm tundi ja üks minut kauem. «Reisijatele mitte midagi ei öeldud ega selgitatud hilinemise põhjuseid. Tekib küsimus, miks lennuk tavapärasest tunduvalt aeglasemalt lendas?» Finnairi sõnul oli hilinemise põhjuseks tugev vastutuul, mis ei võimaldanud lennata kiiremini.    

5. veebruaril Tai pealinnast Bangkokist Helsingisse ja sealt Tallinnasse lennanud eestlase sõnul venis lend oodatust kolme tunni võrra pikemaks ning reisijatele lennu pikenemise põhjust ei selgitatud. «Palju Bangkok-Helsingi lende on viimasel ajal hilinenud. Tekib küsimus, miks see nii on? Varasemalt oli Finnair kõige kiirem moodus Kagu-Aasiasse saamiseks. Tundub, et enam mitte ja nad on otsustanud aeglasemalt lennata,» ütleb ta. 

«3 tundi ja 1 minut planeeritust hiljem jõudsime Tallinnasse, kuigi lend väljus Bangkokist õigel ajal – kell 8.05. Bangkok-Helsingi lend maandus 17.19 (pidi maanduma 15.35). Tallinnasse pidi lennuk jõudma kell 17, kuid jõudis alles kell 20.01,» räägib naine lisades, et Helsingist Tallinnasse sõitis lennuk väga kiiresti (20 minutiga 30 minuti asemel), venis just Bangkoki-Helsingi lend.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles