Politsei palub abi äsja sünnitanud naise leidmisel, kes võib oma terviseseisundi tõttu vajada kiiret abi

Heveli Tuisk
, reporter-toimetaja
Copy
Perevägivald on üks sagedasemaid väljakutsete põhjuseid
Perevägivald on üks sagedasemaid väljakutsete põhjuseid Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Politsei sai esmaspäeva lõuna paiku teate, et Läänemaal Lääne-Nigula vallas Suure-Lähtru küla piirkonnas võis hommikul viibida naine, kes on värskelt lapse sünnitanud, kuid ei pruugi olla saanud sünnituse järel vajalikku arstiabi.

Politsei saatis esmaspäeva õhtul välja pressiteate, et vajab abi äsja sünnitanud naise leidmisel, kes ilmselt pole saanud vajalikku arstiabi ning tema elu võib olla ohus.

Politseil ei ole kahjuks täpsemat infot naise tundemärkide ega viibimise või elukoha kohta, aga politseil on alust arvata, et naine ei ole sünnituse järel arstiabi saamiseks haiglasse veel pöördunud ja võib seetõttu kiirelt arstiabi vajada.

Politsei on teavitanud haiglaid ja otsinud naist tema võimaliku hommikuse viibimise koha piirkonnast teenistuskoera ja droonide abil ning kogunud piirkonnast informatsiooni, kuid praeguseni ei ole naist leitud.

Politsei palub kõigil, kes on naist täna näinud või teavad tema võimalikku asukohta või liikumissuunda, anda sellest teada, helistades numbril 5198 9886 või 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles