FOTO Tartust looduskaitseala märgi juurest leiti midagi ootamatut

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Lammi tee vastas Anne looduskaitsealal on maha võetud palju noori mände ja suuremaid puid. Töö eesmärk on parandada seal kasvavate kaitsealuste taimeliikide olukorda.
Lammi tee vastas Anne looduskaitsealal on maha võetud palju noori mände ja suuremaid puid. Töö eesmärk on parandada seal kasvavate kaitsealuste taimeliikide olukorda. Foto: Margus Ansu

Tartus Anne looduskaitseala sildi juures märgati sinna vedelema jäetud vetsupotti. «Kõige odavam on jäätmed ise viia jäätmejaama,» ütleb AS Eesti Keskkonnateenused esindaja. 

Facebooki grupis «Märgatud: Tartus» jagati fotot tualettpotist, mille keegi on viinud Anne looduskaitseala sildi juurde.  

«Jalutas omanik ehk oma armsat potti ja ehk lipsas pott tal lihtsalt käest ja pani plehku?! Või vedas omanik oma kallist armsat kempsupotti seljakotis, kus too väga püsida ei tahtnud ja vupsas välja?!» kirjutab pildi postitanud Karina lisades, et nalja võib leid ju pakkuda, kuid tegelikult on väga kurb, et on inimesi, kes loodusesse selliseid asju viskavad. «Ma tõesti ei kujuta ette, mis toimub selliste inimeste peas,» ütleb ta ning jagab fotot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles