Emadepäeva kingitus, mis teeb meele rõõmsaks

Kaup24
Copy
Foto: pexels.com

Siit leiad kingiideed, mida emale emadepäevaks kinkida. Meie soovitused kui ka konkreetsed kingiideed muudavad ideaalse emadepäeva kingituse leidmise kergemaks. Ammuta inspiratsiooni ja leia emadepäeva kingitus, mis teeb meele rõõmsaks.

Kuidas leida ideaalne emadepäeva kingitus?

Mida kinkida - kas selleks on kaart koos lilledega, riidest kott poest käikudeks või säravad ehted? Emadepäeva kingitus võib olla mistahes ese või tegevus, mida pead õigeks. Kuna valikuid on tõeliselt palju, siis oleme pannud kokku mõned soovitused, millele toetuda, et leida selleks aastaks parim emadepäeva kingitus.

  1. Igasugust kingitust ostes, sea endale eelarve. Ükskõik, kas selleks on 5, 10, 20 või rohkem eurot, igast hinnaklassist on võimalik leida suurepärane kingitus.
  2. Mõtle, mida oled varem oma emale emadepäevaks kinkinud ja välista kohe need kingitused.
  3. Pane paika, kas valmistad kingituse ise või planeerid selle osta. Samuti võib emadepäeva kingitus olla kahest eelnevast kokku pandud, näiteks valmistad ise tordi ja ostad sinna juurde hea raamatu.
  4. Arvesta oma ema hobide, huvialade ja muuga, mis talle rõõmu pakub ja mõtle need valdkonnad läbi eesmärgiga leida mõni kingiidee, mis võiks sobida.
  5. Otsi ideid internetist, näiteks on Kaup24 ja Hansaposti e-poodides hulganisti erinevaid kingiideid, millega tutvudes võid leida ideaalse kingituse.

Parim emadepäeva kingitus sportlikule emale

Kui sinu emale meeldib aktiivselt aega veeta või ta käib regulaarsel mõnes trennis, siis võid kaaluda kingituste vahel, mis aitavad tal paremaid tulemusi saavutada. Tennist mängivatele emadele sobib kingituseks uus reket, tennisepallid või käepärane joogipudel. Kui ta armastab pilatest ja joogat, siis uus joogamatt või joogamati kott, pole üldse halvaks kingiideeks. Ühesõnaga sobivad sellistele emadele kõiksugused sportlikud emadepäeva kingitused.

Särav emadepäeva kingitus veetlevale daamile

Kõikidele naistele meeldivad ilusad asjad ja me usume, et ka sinu emale. Olgu selleks uued kõrvarõngad, siidist sall või uus käekell, need kingiideed on niivõrd universaalsed, et sobivad kinkimiseks kõikidele emadele. Väga südamlik emadepäeva kingitus on see, kui kingid talle toreda sõnumiga kaelakee ripatsi või graveeringuga sõrmuse.

Lõbus emadepäeva kingitus seiklusi otsivale emale

Sinu ema armastab seiklusi? Olenemata sellest, kas tema kireks on veesport, kõrgustesse ronimine või mõni teine adrenaliini tekitav tegevus, kingi talle uus kogemus, mida ta saab katsetada. Emadepäeva kingitus võib ka olla SUP laud või mäesuusad.

Lõõgastavad emadepäeva kingitused

Kingi talle midagi, mis aitab tal aja maha võtta. Selleks võivad olla ilutooted, mille abil saab ta end vannis või saunas poputada või hoopiski massaažiaparaat lihaspinge vähendamiseks. Lõõgastuda aitavad ka lõhnaküünlad, aroomidifuuser kui ka hea raamat.

Pea meeles, et emadepäeva kingitus ei pea olema midagi ääretult suurt, oluline on, et see tuleb sinu südamest! Loodame, et nüüd oled emadepäevaks valmis.

Copy
Tagasi üles