VIDEO Jennifer Lopez sattus otsesaates keset esinemist täbarasse olukorda (1)

Elu24
Copy
USA laulja ja näitleja Jennifer Lopez.
USA laulja ja näitleja Jennifer Lopez. Foto: Laurent VU/SIPA/Scanpix

Laulja ja näitleja Jennifer Lopez on meelelahutusmaailmas tegutsenud juba aastakümneid ja küllap tuli just pikaajaline lavakogemus kasuks, kui ta otse-eetris, keset esinemist, täbarasse olukorda sattus. 

«Sõu peab edasi minema,» just nii kommenteeris keegi ühismeedias USA laulja Jennifer Lopezi esinemist, mille keskel ta veidi täbarasse olukorda sattus.

Nimelt esitas Lopez otsesaates «Saturday Night Live» koos räpparite Latto ja Redmaniga oma uut lugu «Can't Get Enough».

Ühel hetkel, kui Lopez külalisesineja räppimise saatel tantsib, tõmbab ta käe läbi oma juuste ja võtab osad, sinna paigaldatud juuksepikendused kaasa. Kaamerad jäädvustasid põgusa hetke, mida hakati ühismeedias jagama ja peagi oli sellest valminud ka meediaväljaande Page Six artikkel. 

Kuigi olukorda võib nimetada üsna täbaraks, ei näidanud Lopez midagi välja ja jätkas oma etteastega. «Milline esineja, raputa maha ja pane edasi!» kiitis üks fänn lauljannat.

Lopezi üheksas täispikk album «This Is Me... Then» ilmub 16. veebruaril ja on järg 2002. aastal avaldatud albumile. Viimase inspiratsiooniks oli Lopeze toonane kallim, näitleja näitleja Ben Affleck, kellest ta 2004. aastal lahku läks.

Paar sai uuesti kokku 2021. aastal ja olid aasta pärast seda juba abielus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles