STAARIGA ROOLIS Aasta räppartist villemdrillem esinemistasust: teadsin, mis summa võiks olla, aga jäin nõusse 75 euroga

Copy
Räppar villemdrillem.
Räppar villemdrillem. Foto: Pilt videost

«Läksin närvi enda peale, tundsin, et mul oleks vaja sellist inimest,» meenutab räppar villemdrillem läbirääkimisi esinemistasu osas, milles ta ennast alt vedas. Pärast seda mõistis villemdrillem, et tal on räpparina meelelahutusmaailmas toimetamiseks väga vaja mänedžeri.

Veidi enne seda, kui villemdrillem noppis Eesti Muusikaauhindade galalt aasta hip-hop/rap artisti tiitli, veetis muusik pärastlõuna Elu24 seltsis. Viisime räppari GWMi uhiuue elektriautomudeli Oraga väikesele linnatiirule ja rääkisime elust, muusikast ja sellest, kui vajalik on tema jaoks mänedžer.

Mõned aastad tagasi tegutses 2023. aasta parima räppartisti tiitliga pärjatud villemdrillem Soundcloudi platvormil. Ta avaldas seal oma lugusid ja teenis nende kuulamisega miljoneid klikke ning kõik muu on ajalugu.

Tänaseks on villemdrillemi karjäär tõusuteel ning tema tegemisi korraldab mänedžer. Räppar tunnistab, et mänedžeri olemasolu, kes on nii-öelda tema aja peremees, on talle kasulik. 

«Mänedžer räägib. Mina sain kohe alguses aru, et ma ei ole väga hea rääkija, mind on ülilihtne ümber veenda,» selgitab räppar ja jätkab: «See oli viis-kuus aastat tagasi, oli mingi esinemine ja siis ma teadsin, mis summa see võiks olla, aga lõpuks jäin ikka nõusse mingi 75 euroga. See oligi see murdepunkt, kus mind räägiti ära.»

Ta lisab: «Läksin närvi enda peale, tundsin, et mul oleks vaja sellist inimest.»

Ehk enda sõnul on räppar liiga hea inimene ja ei oska ei öelda: «Ma tahan alati kõigile vastu tulla, tahaksin, et kõik oleksid õnnelikud ja kõik oleks hästi. Ma ei oska olla isekas. Mänedžeri töö on seista artisti eest.» 

Vaata lähemalt videointervjuust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles