Koera hüljanud Keiti Vilms murdis instavaikuse: naine suure südamega

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Keiti Vilms.
Keiti Vilms. Foto: Mihkel Maripuu

Emakeele populariseerija Keiti Vilms jäi pärast Elu24 paljastust, et naine hülgas oma varjupaigast võetud koera, ühismeedias nädalateks vait. Nüüd on Vilms murdnud vaikuse ja avaldab ühismeedias nii oma loomingut kui ka kilde enda inspiratsiooniallikatelt.

Pärast seda, kui Elu24 vahendas 4. jaanuaril, et emakeele populariseerija Keiti Vilms hülgas oma varjupaigast võetud koera Madonna, kommenteeris Vilms olukorda toimetusele järgnevalt: «Madonts pistis plehku tõesti, hea meel, et leidis tee tagasi sinna, kust ta võtsin, nii saab ta kellelegi teisele sama palju rõõmu ja abi pakkuda kui mulle. Ise kolin jaanuari keskel Aafrikasse Ugandasse, nii et lõpp hea, kõik hea.»

Kuigi Vilmsi kommentaar viitas tõsiasjale, et naine oli koera saatuse üle õnnelik, siis netirahva reaktsioon polnud kaugeltki nii positiivne. «Ma tõesti loodan, et sinu kätte ei satu enam mitte kunagi mitte ühtegi (kodu)looma. Aitäh, et näitasid, milline inimene sa loomuselt tegelikult oled!» kommenteeris keegi pettunult Xis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles