KAVAL PETTUS? «Saa impotentsusest jagu, enne kui on liiga hilja!» Eestlaste postkaste ummistavad imelist tervenemist lubavate kapslite reklaamid (1)

Copy
Terviseuudised, Wellmed club
Terviseuudised, Wellmed club Foto: Elu24

Haapsalu mees avastas postkastist infokirja, mis reklaamib erinevaid kapsleid, mille raviomadused olla nii head, et saab kõikidest tervisehädadest priiks. «Mulle tundub, et see on mingi petuvärk ning sunnivad end ilmselt peale hullemini kui jehoovakad,» ütleb ta.

Teema leidis kajastust 17. veebruari Aktuaalses kaameras, kus inimesi hoiatatakse «Terviseuudised» nime kandva libalehe eest. Lehte levitatakse üle Eesti. Apteekrid soovitavad reklaamitavaid toidulisandeid mitte osta.   

Nädala alguses avastas Haapsalust pärit Rein postkastist infokirja, mis kannab nime «Terviseuudised». Ajalehe moodi reklaamlehes on palju imelisi lugusid Tšehhi, Slovakkia, Poola, Ungari ja Bulgaaria patsientidest, kelle elu on need preparaadid muutnud.

«Väidan, et silmanägemist võib taastada igas vanuses, seda pikkadeks aastateks ja operatiivse sekkumiseta,» räägib keegi Magdalena Kurzmann. Kogu reklaam on üles ehitatud justkui inimeste tagasisidele, kes kõik kirjeldavad müüdavaid kapsleid kui imeravimeid. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles