Alec Baldwin ei tunnistanud end operaatori tulistamise uues süüdistuses süüdi

Inna-Katrin Hein
Copy
USA näitleja Alec Baldwin 31. jaanuaril 2024 oma kodu juures New Yorgis. Baldwinile esitati taas süüdistus tahtmatus tapmises, ta eitab seda.
USA näitleja Alec Baldwin 31. jaanuaril 2024 oma kodu juures New Yorgis. Baldwinile esitati taas süüdistus tahtmatus tapmises, ta eitab seda. Foto: REUTERS / David 'Dee' Delgado / Scanpix

USA näitleja Alec Baldwin ei tunnistanud end kolmapäeval süüdi 2021. aasta oktoobris New Mexicos Santa Fe lähedal toimunud vesterni «Rust» võtetel filmioperaator Halyna Hutchinsi tulistamises ja tahtmatus tapmises.

Näitlejale esitati selle kuu alguses tulistamises süüdistus, peaaegu aasta pärast seda, kui prokurörid loobusid tema vastu esitatud süüdistusest. Toona teatas prokuratuur, et jätkab asja uurimist ja võib süüdistuse uuesti esitada, kirjutab The Guardian.

Prokurörid andsid juhtumi selle kuu alguses Santa Fe vandekohtule, väites, et 65-aastane Baldwin põhjustas Hutchinsi surma kas hooletuse või täieliku hoolimatuse või ükskõiksuse tõttu, võtteplatsil ohutust mitte tagades. Vandekohus otsustas süüdistuse esitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles