Näitleja Allan Noormets lahkub «Õnne 13» sarjast: peaprodutsendiga läksid suusad risti (2)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Allan Noormets
Allan Noormets Foto: Ekraanitõmmis videost.

Tallinna Linnateatri näitleja Allan Noormets ütles «Pealtnägijale» antud intervjuus, et ta ei tee enam kaasa «Õnne 13» sarjas. Põhjusena toob ta välja sarja peaprodutsendiga tekkinud erimeelsused. 

Järgmisel nädalal tähistab oma 60. juubelit peaaegu 30 aastat Tallinna Linnateatris töötanud näitleja Allan Noormets, kes on avalikkuse eest tahtlikult varjus olnud. Ta on andnud oma karjääri jooksul vaid mõned intervjuud. Nüüd soostus ta oma 60. sünnipäeva eel pikemalt oma elust rääkima «Pealtnägijas»

Noormets jõudis lavakunstikooli 13. lennu ridadesse juhuse läbi. Ta läks lavaka katsetele, kuna pidas seda kooli parimaks. Tookord ei läinud aga õnneks ja Noormets ei saanud kooli sisse, kuid kuna soov teatrialal haridust saada oli nii suur, läks ta hoopiski koos Elmo Nüganeni ja Andres Noormetsaga 1982. aastal Tallinna Pedagoogilisse Instituuti näitejuhtimist õppima. Pärast esimest kursust tuli aga minna nõukogude armeesse aega teenima. Kui sõjavägi lõppema hakkas, said kõik kolm noormeest aga rõõmustava üllatuse osaliseks, sest lavakunstikooli 13. lennu juhendaja Kalju Komissarov kutsus nad lavakasse. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles