KLÕPSUD Liis Lemsalu tähistas pisipoja teise kuu sünnipäeva

Elu24
Copy
Liis Lemsalu.
Liis Lemsalu. Foto: Remo Tõnismäe

Novembrikuus emaks saanud lauljanna Liis Lemsalu tähistas oma pisipoja teise elukuu täitumist. «Kuidas aeg ikka lendab,» ütleb ta. 

«Meil oli vahepeal ka sünnipäev,» ütleb Liis Lemsalu oma Instagrami loos ning jagab vahvaid fotosid uhkest sünnipäevatordist, millel kaks küünalt põlemas. Tordi kõrval laual on näha ka toredad sünnipäevamütsid. 

Liis Lemsalu beebi teise kuu sünnipäev.
Liis Lemsalu beebi teise kuu sünnipäev. Foto: Ekraanitõmmis Instagrami loost.

«Kuidas aeg ikka lendab,» imestab lauljatar, vaadates oma beebit, kes sai juba kahekuuseks. 

Liis Lemsalu beebi teise kuu sünnipäev.
Liis Lemsalu beebi teise kuu sünnipäev. Foto: Ekraanitõmmis Instagrami loost.

Juba on beebi teinud ka algust aktiivsete eluviisidega. Lemsalu jagab fotot, mis on pildistatud võimlemissaalis. «Teeme trenni,» ütleb ta. 

Liis Lemsalu laps võimlemas.
Liis Lemsalu laps võimlemas. Foto: Ekraanitõmmis Instagrami loost.

Lapseootusest teatas 31-aastane lauljatar möödunud aasta juunikuus, kui kirjutas Instagramis: «1 + 1 = 🐣. Meie kõige ilusam saladus!» Liisi elukaaslane Karl-Erik Kodu tegeleb ettevõtlusega. 

Paistab, et Liis tunneb emadusest suurt rõõmu. «Meil on kõik superhästi ja me naudime seda beebimulli nüüd vaikselt edasi,» ütles Liis vahetult pärast beebi sündi Instagramis, kus ta tänas kõiki õnnesoovijaid.

Emaduse nautimist varjutasid aga koledad kuulujutud tema narkosõltuvusest. 17. jaanuaril rääkis Lemsalu avameelselt «Pealtnägija» saates, kus kummutas tema kohta käivad inetud kuulujutud ning kinnitas, et ükski jutt ei vasta tõele.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles