«Ma võin vabalt rääkida, aga lihtsalt mul on selline tunne, et mul on nii palju lahedaid asju, millest jutustada,» tunnistab laulja Daniel Levi, kellele anti alles hiljuti Eesti Laulu 2024 poolfinaalis sõna vaid juusteteemalise küsimuse järel. Mingit vimma Levil ei ole ja talle isegi meeldib rääkida oma juustest, mida ta kindlal põhjusel ära ei lõika.

«Ossa püha, ikka liigub teine,» kiidab laulja Daniel Levi Viinalass elektriautot Ora, millega ta tänu Elu24-le ja Eesti Muusikaauhindade galale Tallinna tänavatel sõita saab. Kuid ega vaid auto pärast ühel päikeselisel talvepäeval sõitmiseks ei läinud!

Levi on tänavuse EMA 2024 aasta popartisti üks nominentidest ning loodab võtta võidu Alika ja NOËPi eest. Ja paari nädala pärast astub Levi võitlustulle ka Eesti Laulul, kuhu ta žürii valiku järel looga «Over the Moon» otse finaali jõudis.

«Närvis ma ei ole, närvitunnet seekord ei ole tundnud. Kohe algusest peale, kui ma selle loo saatsin, [...] mul oli algusest peale megarahu,» rääkis laulja Eesti Laulust ja tõdes, et ta ongi rahulik inimene.

«Ma olen nõks skandaalsem kui mõni teine ja ma võib-olla ei otsi seda tähelepanu nii palju,» põhjendas Levi oma tagasihoidlikku olemust, «mul on elus piisavalt põnevust, et ma ei lähe seda ekstra urgitsema.»

Seega ei ole üllatav, et laulja vastus küsimusele, kas Levi häiris tõsiasi, et Eesti Laulu poolfinaalis andis saatejuht Grete Kuld talle sõna vaid juustest rääkimiseks, oli eitav.

«Meil on see omavaheline nali,» tunnistas Levi ja märkis, et ta võib juustest küll rääkida, aga tema elus toimub ka palju muud huvitavat. Selle jutu jätkuks avaldas Levi ka põhjuse, miks ta ei ole oma juukseid lühikeseks lõiganud.

Kommentaarid
Copy