PUTINI SALAPUNKER Soome piiril asuva Vene presidendi salajase häärberi krundile mahuks kaks Monacot (3)

Inna-Katrin Hein
Copy
Vene opositsioonimeedia kohaselt on Vene presidendil Vladimir Putinil Soome piirist mitte kaugel Laadoga järve lähedal villad koos punkriga.
Vene opositsioonimeedia kohaselt on Vene presidendil Vladimir Putinil Soome piirist mitte kaugel Laadoga järve lähedal villad koos punkriga. Foto: Kuvatõmmis / Youtube

Vene opositsioonimeedia Dossier Center avalikustas drooniga tehtud video, mis näitab Soome idapiiri lähedal Laadoga järve kaldal asuvat Venemaa presidendi Vladimir Putini jaoks ehitatud puhkekompleksi, kus on luksusvillad, punker ja helikopteriplats. Seal saab kasvatada ka toiduaineid, kui vaja peaks minema. Näiteks on võimalik kasvatad veiseid, lõhet ja köögivilju ning pruulida õlut.

Dossier Center on endise Vene oligarhi Mihhail Hodorkovski rahastatud projekt, mis uurib Venemaa juhtkonna korruptsiooni.

Avaldatud materjali kohaselt on Venemaa Karjalas asuv kinnistu umbes ruutkilomeetrisuurune, kuid avalikkusele suletud ala on peaaegu neli korda suurem. Võrdluseks, Dossier Centeri andmetel on Putini villade piirkond umbes kaks korda suurem kui Monaco vürstiriik, mille pindala on 2,02 ruutkilomeetrit, kirjutab Iltalehti

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles