KLÕPS Sünnipäeva tähistanud Marju Karin sai priimabaleriin Age Oksalt hinnalise kingituse

Elu24
Copy
Marju Karin
Marju Karin Foto: Konstantin Sednev

Ilusüstide kuninganna Marju Karin tähistas mõned päevad tagasi 47. sünnipäeva. Nii postitas ta ühismeediasse foto esibaleriin Age Oksa tehtud kingitusest. «Kinkis mulle osa oma imeilusast elust ja ajaloost,» väljendab Karin tänulikkust.

«Esibaleriinid Dagmar Rang-Saal ja Age Oks ütlesid, et tulevad korra läbi… mõtlesin, et võib-olla saan ikka balletikooli. Ja andsid kingituse,» kirjutab Marju Karin enda sotsiaalmeedias. «Minule, kes lapsepõlves oli veendunud, kas saan hambaarstiks või balleriiniks. Nagu näha, pole minust kumbagi saanud. Aga nüüd on mul need imelised balletisussid, mis leidsid koha Kristjan Järvi dirigendikepi kõrval,» nendib Marju.

Nimelt kinkis priimabaleriin Age Oks talle sünnipäevaks enda hinnalised balletisussid. «Tänane kingitus oli jalustrabav. Age Oksa Londoni suure lava jaoks tehtud balletisussid… Naiselikuse ja headuse kehastus,» nendib Marju. «Kinkis mulle osa oma imeilusast elust ja ajaloost. Kui majas tulekahju peaks tulema siis kaasa haaran lapsed, loomad ja Age Oksa balletisussid. Aitäh!»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles