FOTOD Katkise ventilatsiooniga hotell ja mootoririkkega lennuk: Zuzu Izmailova perepuhkus algas seiklusterohkelt (3)

Elu24
Copy
Zuzu Izmailova.
Zuzu Izmailova. Foto: Eero Vabamägi

Lagunev ja mittetoimiva ventilatsiooniga hotell, vale terminal ja lennuki mootoririke – just selliselt algas Züleyxa Izmailova imeline perereis päikese alla!

Riigikogu liige ja keskkonnakomisjoni esimees Züleyxa Izmailova jagab ühismeedias, et põrutasid perega oma esimesele väljamaareisile, ent puhkus ei ole just plaanipäraselt alanud. Või võiks öelda, et on alanud just seiklusterohkelt. 

«Enamus «seikadest» on detailidest kergelt möödavaatava planeerimise hind. Samas, kui oleksime oma reisi samm-sammult läbi mõtlema hakanud, oleks see suure tõenäosusega vaid mõtteks jäänudki,» nendib Izmailova Facebooki tehtud postituses. Nii otsustasid nad perega – abikaasa Joonas Laksi ja kolme lapsega – aja maha võtta ja lennata Itaaliasse Milanosse.

«Lagunev ja mittetoimiva ventilatsiooniga hotell Milanos Malpensas, edasilennuks valesse terminali suundumine, ajasurvest tekkiv väike paanika jne on kolme lapsega reisimise puhul kökimöki. Lisaks selgus, et lennuk, millelt kartsime maha jääda, polnud õhku tõusmiseks valmiski. Üks lennuki mootoritest oli rivist väljas. Kuigi rikke kõrvaldamine võttis tund aega ja lennukitäis inimesi koos väikeste lastega istusid kogu aja kuumas suletud ruumis, olime tänulikud, et rike tuvastati ikkagi enne lendu, mitte selle ajal,» kirjeldab Izmailova. 

Facebooki seinal jagab ta ka lustakaid fotosid. 

Sihtkohaks ei jäänud aga Milano, vaid Hispaania La Gomera saarel asuv Valle Gran Rey. «Joonasega kahekesi käisime seal aastal 2018. aastal, reisul, mida lapsed ilma nendeta käimise pärast meile mitu korda aastas pahaks panid. Olime neile lubanud, et kunagi lähme koos sellele saarele tagasi. Nüüd, aastaid hiljem olimegi lõpuks kohal.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles