Supermodell Gisele Bündcheni tabas valus kaotus

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Supermodell Gisele Bündchen.
Supermodell Gisele Bündchen. Foto: Via Www.imago-images.de/scanpix

Brasiilias sündinud supermodelli Gisele Bündcheni tabas valus kaotus. Tema ema Vania Nonnenmache, kelle üks otsus võis olla Bündcheni modellikarjääri põhjuseks, suri pühapäeval, 28. jaanuaril. 

Brasiilia meediaväljaanne GZH vahendab, et kohaliku haiglasse vähiravile tulnud Vania Nonnenmacher, supermodell Gisele Bündcheni ema, suri 28. jaanuaril. Nonnenmacher oli 75-aastane, vahendab Page Six

Kohalik haigla kinnitas, et Nonnenmacher saabus raviasutusse reedel ning suri pühapäeval. Surmapõhjuseks oli vähk, vahendab People

Nonnenmacheril oli lisaks 43-aastasele Bündchenile veel viis tütart, kellest üks on supermodelli kaksikõde. Just koos oma kaksikõega läks Bündchen 1993. aastal nende ema palvel modellikursusele. Nonnenmacher lootis, et see annab tütardele enesekindlust ning parandab nende rühti.

Bündchen, kes soovis enne modellikursustele minekut hakata hoopis professionaalseks võrkpalluriks, sai emalt kursuse lõpetamise puhul reisi Rio de Janeirosse. Just seal jäi Bündschen silma modelliagentuurile ja kõik muu on ajalugu.

Supermodell meenutas 2018. aastal avaldatud raamatus oma lapsepõlve vaid helgete sõnadega. «Kui ma Horizontinas, Brasiilias üles kasvasin, kuus tüdrukut õhtusöögilauas istumas, kuus häält korraga naermas, kuus häält vastu vaidlemas. Ühel päeval tegi isa reegli, kui keegi meist midagi öelda tahab, pidi ta kätt tõstma,» kirjutas Bündchen.

Alles hiljuti andis Bündchen, kellel ilmub varsti kokaraamat, ajakirjale Harper's Bazaar intervjuu, kus ta rääkis oma vanematest. Supermodell avaldas, et just vanemate tervis on üks põhjustest, miks ta nii palju toitumisele keskendub.

«Tahan end hästi tundes elada võimalikult kaua, kuid selleks pean tegema otsuseid juba täna,» märkis supermodell, «sul võib olla kogu maailma raha, kuid kui sul ei ole tervist, siis seda sa endale ei osta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles