VIDEO Katrin Lust kultuuripealinna avapeolt: uhkele peole koguneb tuhandeid inimesi, ummikud vallutasid Tartu juba päeval!

Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Reede õhtul toimub Tartus Kaarsilla ja Rahu silla vahel Euroopa kultuuripealinna suur avapidu ehk kontsertlavastus «Kõik on kokku üks!». Kohapeal viibiv Elu24 peatoimetaja Katrin Lust ütleb, et inimestele jagatakse tasuta kaneelirulle ja rahvast on kohale tulnud suisa nii palju, et mobiilside on seetõttu aeglasem.

Tuhanded inimesed on kogunenud Tartu kesklinna, sest kell 19.00 algab Euroopa kultuuripealinn 2024 avatseremoonia. «Üritus on kohale meelitanud väga palju rahvast ja ummikud olid Tartus juba päeval,» ütleb kohapeal viibiv Elu24 peatoimetaja Katrin Lust ja lisab, et inimesi on kohal niivõrd palju, et näiteks videofailide saatmine võtab päris kaua aega.

Külmal ja niiskel jaanuarikuu õhtul on kohale tulnud inimesi ka kaugemalt kui Tartu linn ja selle lähiümbrus. «Kuna see on minu kodulinn, sünnilinn, siis tulime siia. Ja tütar elab samuti Tartus,» ütleb Maire. «Tuleme rahva sekka ja vaatame!» ütleb abielupaar Maire ja Enn, kes telekast ülekannet vaadata ei soovinud ning melu pärast Tartusse kohale sõitsid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles