SÜDANTLÕHESTAV VIDEO «Tema nina oli jääs ja ta värises.» Harku elanikele jäi silma poe ees lõdisev koer

Copy
Foto: Kuvatõmmis videost.

«See ei ole viis, kuidas pereliiget kohtlema peaks. Kui võtad looma, siis hoolitse tema eest!» Video Tabasalu poe ees külmetavast koerast läks hinge paljudele. Ehkki poekettide esindajad ütlevad, et looma poodi kaasa võtta ei tohi, peaks veterinaari sõnul käreda pakasega mõtlema, kas poleks mitte parem jätta koer poeskäigu ajaks koju, vahendab Limon.

 

Eelmisel nädalal ilmus Harku valla inimesi koondavas Facebooki grupis südantlõhestav video, kus on näha aia külge seotud koera, kes külmast väriseb.

«Eile õhtul oli Tabasalus Selveri juures ketis koer aia külge kinni seotud, tal oli külm ja ta värises,» sõnas video autor, kes viis koera poodi soojenema. Poest leidis koera üles ka omanik, 13-aastane tüdruk. «Ütlesin talle, et pange vähemalt selle ilmaga koerakesele midagi selga ja ärge jätke teda õue. Palusin tüdrukul poes veidi oodata, kuni koeral soojem hakkab, aga ta läks kohe koos koeraga minema... Öelge oma lastele, et loomade eest tuleb hoolitseda ja selline käitumine lemmiku vastu pole normaalne!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles