«Teadmata kadunud» staar pettus stjuardessiametis

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evangeline Lilly
Evangeline Lilly Foto: AFP / Scanpix
Telesarja «Teadmata kadunud» täht Evangeline Lilly unistas enne näitlejakarjääri tegemist hoopis stjuardessi ametist, kuid pidas sel ametipostil vaid kuu aega vastu.

Algul arvas Lilly, et stjuardessitöö pakub talle võimalust maailma näha ja palju reisida, kuid ta pidi selles ametis pettuma, kirjutab Femalefirst.

«Ülikoolis õppides polnud mul üldse raha, elasin teest ja maapähklivõist,» meenutas näitlejanna. «Tahtsin nii meeleheitlikult reisida, et oleksin ükskõik mida teinud. Läbisin kurnava ja rutaka stjuardessikoolituse.»

«Tegin seda tööd kuu aega ja siis lahkusin. Vihkasin seda nii väga. Ma ei saanud tegelikult midagi näha – lendasin Saksamaale, aga järgmisel hommikul tulin tagasi. Mis mõtet sel on?» rääkis staar.

Naine lisas, et on tänu näitlejatööle lõpuks siiski reisida saanud. «Nüüd saan maailma näha. Möödunud suvel käisin kahe kuu jooksul kahel poolkeral seitsmes eri riigis mõlemal pool Atlandi ookeani,» rõõmustas Lilly.

«Käisin Lõuna-Ameerikas, Argentiinas ja Peruus. Ja Euroopas. Olen ka Jaapanis ja igasugustes muudes kohtades käinud,» lisas näitlejanna.

Järgmiseks kavatseb staar Venemaad külastada. «Venemaa on mu nimekirjas järgmine. Pean Venemaad nägema,» lõpetas Lilly.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles