«Loodame, et jääb püsima!» Lahke tartlane jättis naabruskonna elanikele toreda kingituse

Elu24
Copy
Tartu lumine linnatänav. Pilt on illustratiivne.
Tartu lumine linnatänav. Pilt on illustratiivne. Foto: Margus Ansu

«Üks lahe kodanikualgatus Karlovas!» teatas keegi avalikus Facebooki grupis «Märgatud: Tartus» ja jagas fotod lumelabidast, mis oli kõnniteele jäetud kõigile kasutamiseks. Osa inimestest suhtus sellesse skeptiliselt.

Kui üks Tartu elanik Karlova linnaosas jalutas ja lumelabidat nägi, arvas ta esmalt, et keegi on selle sinna unustanud. Lähemale jõudes selgus aga vahva tõde. 

«Ma mõtlesin algul, et keegi on lumelabida tänavale unustanud... Aga hoopis üks lahe kodanikualgatus Karlovas!» kirjutas ta rõõmsalt avalikus Facebooki grupis ja jagas nähtust ka kahte fotot.

Fotode pealt on näha, et lumelabida külge on kleebitud informeeriv silt: «Olen kõigile kasutamiseks, nt ülekäigurajal. Nii on kõigil lihtsam liikuda.»

Reaktsioonid väikesele heateole olid muidugi positiivsed ja postitus teenis Facebookis mitmeid südameid. Kommentaare kirjutasid aga ka need, kes olid veidi teistsugusel arvamusel ning väljendasid hirmu, et lumelabidas varastatakse ära. 

«Äge värk nii kaua, kui mõni arvab, et tal seda rohkem vaja ja see sealt jalutama läheb,» pakkus üks. «Õhtuks raudselt kadunud, eriti kui siia üles ka riputati... Kurb,» lisas teine.

Keegi vastas viimasele kommentaarile aga öeldes, et lumelabidas on seal olnud juba pikemat aega: «Labidas on juba mitu kuud paigal püsinud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles