VIDEO Eakas autojuht sõitis Jõhvis politseimaja ette eriti kummalisel viisil (4)

Elu24
Copy
Jõhvi politseijaoskonna ees võis teisipäeval näha midagi eriskummalist.
Jõhvi politseijaoskonna ees võis teisipäeval näha midagi eriskummalist. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

«See vaatepilt pani ka meid pisut imestama,» kirjeldati Jõhvi politseijaoskonna ametlikul ühismeediakontol teisipäeval, 23. jaanuaril aset leidnud juhtumit. Nimelt sõitis üks autojuht eriskummalist «teed» kasutades politseimaja ette.

Jõhvi politseijaoskonna ametlikul Facebooki lehel jagati videoklippi teisipäevast, mis pani jaoskonna töötajad imestama.

«Oleme oma töös harjunud igasuguseid kummalisi ja ootamatuid asju nägema, kuid see vaatepilt pani ka meid pisut imestama,» märgiti sotsiaalmeediapostituses.

Olukord oli järgmine: «Nimelt talletas Jõhvi politseimaja valvekaamera eile päeval kummalise sõidutrajektoori, kui üks Volkswagenit juhtinud džentelmen sõidutas oma kaasreisija otse Jõhvi jaoskonna teenindussaali sissepääsu ette, kasutades selleks jalakäijatele mõeldud treppi.»

Postitusele lisati ka video, kus on näha, kuidas eakas autojuht julgelt trepist alla, otse politseimaja ette sõidab. «Juuresolevalt videolt on näha, et eakas juht liikus teenindussaali kõige otsemat teed, milleks juhtus olema jalakäijatele mõeldud trepp otse peaukse ees.»

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles