NAISTEKÄTŠ! BSH tõmbas Malluka kapist luukere välja: pigem kirjutan ise, kui lasen BSH-l oma paljastustega möllata (1)

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt ja Mallukas.
Brigitte Susanne Hunt ja Mallukas. Foto: Astrit Vanaveski / Rene Lutterus

«Ma pean tunnistama, et kuigi ma olen terve elu avameelne olnud, siis nii alasti ma ennast veel kiskunud ei ole,» nendib blogija Mallukas ühismeediasse tehtud postituses. Naine tunnistab, et ei olnud oma endisele abikaasale täielikult truu. «Pigem kirjutan ise, kui lasen BSH-l möllata oma paljastustega!»

Näib, et naistevaheline vägikaikavedu jätkub! Teisipäeva õhtul kirjutas blogija Mallukas ehk Mariann Treimann Instagramis, et Brigitte Susanne Hunt tahtvat paljastada tema kapis oleva luukere. «Ega ma ei taha ennast kuidagi õigustada, aga ma pigem kirjutan ise, kui lasen BSH-l möllata oma paljastustega,» teatas Mallukas ühismeedias, viidates oma uuele blogipostitusele, kus tunnistab, et polnud endisele abikaasale Kardole täielikult truu.

«Ma pean tunnistama, et kuigi ma olen terve elu avameelne olnud, siis nii alasti ma ennast veel kiskunud ei ole. Aga noh, ma parem räägin veits ise enne, kui BSH minust ette jõuab,» selgitas ta. «Lühidalt: lugu sellest, kuidas ma enda abikaasat petsin ja sõbrannale noa selga lõin.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles