Alates selle aasta esimestest päevadest on argipäeviti varajasi ärkajaid tervitanud Kanal 2 «Telehommik», kus tuuakse vaatajate ette värsked uudised nii Eestist kui ka välismaalt. 

«Toona arvasin, et halvim on see, kui minestan ära suurest närvist esimeste otse-eetrite ajal,» meenutab «Telehommiku» uudistelugeja Ingela Virkus oma esimest tööpäeva. Kuid saame lähemalt tuttavaks, kes on need kolm säravat naisterahvast, kes toovad meieni igal tööpäeval kõige olulisemad ja põletavamad uudised. 

«Telehommiku» uudistelugeja Karin Aule (43) on põline tallinlane, kes alustas pärast gümnaasiumit õpinguid Tallinna Ülikoolis raadiorežii erialalal. «Arvan, et sain ülikoolist kaasa kamalaga julgust ja esinemisoskust –oskust sobituda erinevatesse (elu)rollidesse,» tõdeb ta. 

Ka Saaremaalt pärit Mari Kallas (40) on tugevalt seotud Tallinna Ülikooliga, kuna on lõpetanud audiovisuaalse meedia eriala ning ka BFMi telerežii magistri. «Viimastel aastatel olen täiendanud end digiturunduse valdkonnas,» märgib Mari ja lisab, et praegu võtab ta osa toredast ümberõppe programmist, mille eesmärk on julgustada rohkem naisi töötama tehnoloogiasektoris.

Kommentaarid
Copy