Mitmemeetrine sulalumehunnik takistas tööle minekut: vahest on kenasti käinud, vahest ootad päevi

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Kodu juurest ei pääsenud välja.
Kodu juurest ei pääsenud välja. Foto: Erakogu

Tartu lähistel Rõhus elav lasteaiaõpetaja pole sel talvel nii mõnelgi hommikul õigeks ajaks tööle jõudnud, kuna pole pääsenud lahtiajamata teede tõttu oma kodutalust välja. Sama mure tabas teda ka esimese streigipäeva hommikul, kui tööle polnud küll kiiret, ent meel läks siiski mustaks, sest käesoleval talvel on teedepuhastusega muresid olnud liigagi tihti. 

Tartu maakonnas Rõhu külas elav Inna sai esimesel õpetajate streigipäeval kodust liikuma alles kell 9.35, sest lume tõttu ei pääsenud ta oma kodust välja. Rõhu asub Tartust 14,5 kilomeetri kaugusel. «Tööle hakkan sõitma kl 7.00 ja avan rühma 7.30. Olen lasteaiaõpetaja. Esmaspäeval oli küll streigipäev, aga on varemgi probleeme olnud. Auto on tulnud jätta eemale kõrvalmaanteele, et hommikul tööle saaks, sest taluni viiv tee on kinni,» räägib Inna Elu24-le.

Inna perele kuuluv väike traktor, mida on sellel talvel eriti tihedalt kasutada tulnud, ei suutnud sel korral mitmemeetrilist sulalumehunnikut lahti lükata ning esmaspäeva varahommikul polnud ka linnapoolset traktorit kusagil näha. «See aasta on igavene jama. Vahest on kenasti käinud, vahest ootad päevi. Möödunud aastal oli korras,» avaldab ta Elu24-le. «Näen, et paljud naabrid lükkavad hommikuti ise ja siis linnatraktor vurab juba lahtilükatud teedel lõunaajal ringi.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles