Telesarjas «Beverly Hills 90210» mänginud näitleja suri vaid 58-aastaselt

Elu24
Copy

Mitmes 90ndate tuntud telesarjas, sealhulgas seriaalides «Savannah» ja «Beverly Hills 90210», mänginud näitleja David Gail suri vaid 58-aastaselt. «Hoian sind tugevalt oma südames iga päev,» kinnitas Gaili õde näitleja lahkumist.

90ndatel mitmes tuntud USA telesarjas põgusaid rolle teinud ja kaheksas «Beverly Hills 90210» osas mänginud näitleja David Gail suri 20. jaanuaril, vahendab eonline.com. Näitleja oli vaid 58-aastane.

Gaili surma kinnitas tema õde Katie, kes jättis ühismeediasse südamliku avalduse. «Minu elus ei ole olnud päeva, kus sa ei ole olnud minu kõrval. Alati mu toetaja, alati mu parim sõber, kes on minu kõrval valmis kõigeks.»

«Hoian sind tugevalt oma südames iga päev,» lisas Katie emotsionaalselt.

1965. aasta 27. veebruaril sündinud Gail oli pärit Floridast ning tegi oma näitlejadebüüdi 1990. aastal sarjas «Growing Pains». Tal oli põgus roll tuntud krimisarjas «Mõrv sai teoks», millele järgnes suurem roll telesarjas «Beverly Hills 90210». 

Ta mängis peategelase Brenda Walshi, keda kehastas Shannen Doherty, kallimat. 

Pärast seda telerolli võis teda pikemalt näha sarjas «Savannah» ja 2002. aastal oli tal väike roll romantilises filmis «Bending All the Rules», kus peaosa mängis Bradley Cooper.

Gaili viimaseks näitlejarolliks jäi 2008. aasta õudusfilm, 2019. aastal andis ta oma hääle videomängule.

Mehe surma põhjust ei ole avaldatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles