KLÕPS «Porsche on ka lihtsalt auto!» Luksusautoga tänaval vuranud linlane köitis möödujate tähelepanu (2)

Elu24
Copy
Lumine talvehommik Tallinnas.
Lumine talvehommik Tallinnas. Foto: Madis Veltman

«Kui sul on vaid kaks istekohta ja siis ei mahu isegi kokkupandav Fiskars labidas pagasnikusse!» naervad mitmed kõnealuse foto all. 

Facebooki grupis «EZ-дуны!» jagatakse pealinna tänaval klõpsatud fotot, kus Porsche katusele on asetatud lumelabidas.

Kõnealune humoorikas vaatepilt pakkus aga kaasliiklejatele nalja. 

«Lumesahk teel tööle,» kommenteerib üks klõpsu all. «Töödedirekor,» vastas teine aga seepeale ja lisas: «Need, kes lund lükkavad, neil lähebki hästi.»

«Lumelabida Porsche – talvemudel 2024,» naljatleb keegi kommentaariumis.

Üks nendib, et täna hoiatatigi kehvade teeolude eest.

«Kui sul on vaid kaks istekohta ja siis ei mahu isegi kokkupandav Fiskars labidas pagasnikusse!» torkab aga teine. Kommentaariumisse postitatud videoklipilt on näha, et labidas oli katuse külge kinnitatud, mitte sugugi juhuslikult sinna sattunud.

Vaata fotot!

Lumelabidas ja Porsche.
Lumelabidas ja Porsche. Foto: Erakogu

Reedel nentis Keskkonnaagentuur, et paljudes kohtades jätkuvad lumehool pärastlõunal ja õhtul. Sadu on tihedam Põhja-Eestis ja Lõuna-Eestis. Laialdaselt tuiskab. Teedel on tuisuvaalusid.

Transpordiamet aga hoiatas, et ilm muudab taas teeolud keeruliseks. «Palume varuda homme hommikul ja päeval sõitudeks oluliselt rohkem aega kui tavapäraselt. Saju aladel tuleb vähendada oluliselt lubatud sõidukiirust, hoida tavapärasest suuremat pikivahet ning arvestada pidurdusmaa olulise pikenemisega.»

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles