Kes asendab kuningas Charles III-t, kui ta on haiglas?

Inna-Katrin Hein
Copy
Suurbritannia kuningas Charles III korraldas 13. detsembril 2023 Londonis Buckinghami palees Ühendkuningriigi noorte kogukonna- ja usujuhtide nõupidamise, et arutada nende kogukondade ees seisvaid väljakutseid.
Suurbritannia kuningas Charles III korraldas 13. detsembril 2023 Londonis Buckinghami palees Ühendkuningriigi noorte kogukonna- ja usujuhtide nõupidamise, et arutada nende kogukondade ees seisvaid väljakutseid. Foto: Aaron Chown / Pool Photo via AP, File / Scanpix

On olemas nimekiri Briti kuningliku pere liikmetest, kes võivad kuningas Charles III kohale asuda, kui ta on välismaal või on haige.

Buckinghami palee teatas 17. jaanuari pärastlõunal, et 75-aastane kuningas Charles läheb järgmisel nädalal suurenenud eesnäärme ravimiseks haiglasse. Teates seisis, et Charlesi seisund oli hea ja talle tehakse korrigeeriv operatsioon, kirjutab Wales Online.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles