KAKS KUNINGLIKKU HAIGLATEADET KORRAGA Printsess Catherine’i taastumine on pikem kui kuningas Charles III oma

Inna-Katrin Hein
Copy
Briti Walesi printsess Catherine koos kahe poja, prints George'i ja prints Louis'i ning kuningas Charles III suundumas 25. detsembril 2023 Sandringhami lossi Maarja Magdaleena kirikusse jõulujumalateenistusele.
Briti Walesi printsess Catherine koos kahe poja, prints George'i ja prints Louis'i ning kuningas Charles III suundumas 25. detsembril 2023 Sandringhami lossi Maarja Magdaleena kirikusse jõulujumalateenistusele. Foto: ADRIAN DENNIS / AFP/Scanpix

The Guardiani kolumnist Esther Addley kirjutab, et Buckinghami ja Kensingtoni palee teatasid, et nii 75-aastane kuningas Charles III kui ka 42-aastane Walesi printsess Catherine vajavad haiglaravi. Praeguse kuningakoja suhtumine haiglateadetesse on teistsugune, kui oli kuninganna Elizabeth II ajal. 

Kui kuninganna Elizabeth viidi 2021. aasta oktoobris ööks haiglasse eeluuringuteks, sai avalikkus sellest teada The Suni esiküljelt.

Monarhi lootus võis olla, et väldib nii suuremat tähelepanu, kuid tulemus oli vastupidine. Kuna ajakirjanikele öeldi ainult, et tal soovitati puhata, kuid haiglas viibimine jäeti mainimata, kerkisid küsimused kuninganna tervisliku seisundi üle ja õukonda kritiseeriti, et nad seda saladuses hoidsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles