«ROALDI RETKED» Uus-Meremaal elavad eestlased Virge ja Vahur kohutavast terrorirünnakust: väga paljudel oli veel hiljem ka hirm

Elu24
Copy
Roald, Virge ja Vahur
Roald, Virge ja Vahur Foto: Erakogu

Eestlased Virge ja Vahur ühise elu ülesehitanud Uus-Meremaal, kuhu nad kaheksa aastat tagasi hetke emotsiooni pealt läksid. Kuid 2019. aastal toimus eestlaste rahulikus kodulinnas kohutav terrorirünnak, kus hukkusid paljud inimesed. «Kui uudistest seda kõike kuulsime, siis see oli ikka väga-väga kohutav,» meenutab Virge «Roaldi retked» saates. 

«Oleme olnud siin Christchurchi linnas seitse aastat ja Uus-Meremaal kokku kaheksa aastat. Eksisime siiapoole maakera ära ja,» räägivad eestlased Virge ja Vahur värskes «Roaldi retked» saates, kuidas nad pakkisid hetke emotsiooni pealt seljakotid kokku ja kolisid kodumaalt minema. 

Mitmeliitristest ralliautodest ja tolmavatest kruusateedest on saanud ühe Pärnumaa kuti argipäev Uus-Meremaa Lõunasaarel, Christchurchi linnas. Kui päeval paigaldab Vahur klientidele internetikaableid, siis vabal ajal on temast sirgunud tõeline ralliäss, kes kihutab kaardilugejana kohalikel rahvarallidel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles