KLÕPS Pakendikeskus haaras Lemsalu skandaalist kinni ja pööras reklaamiks (1)

Elu24
Copy
Pakendikeskuse kauplus.
Pakendikeskuse kauplus. Foto: Facebook / Pakendikeskus

«Kui hiljem peaks uut infot peale tulema või faktid muutuma, saad paberi üle kleepida või lihtsa vaevaga eemaldada,» naljatleb Pakendikeskus, kes pööras Liis Lemsalu ümber puhkenud skandaali reklaamiks. 

«Alati ei püsi kõik asjad meeles. Sel puhul on hea, kui käepärast on rõõmsates toonides märkmepaberid. Kui hiljem peaks uut infot peale tulema või faktid muutuma, saad paberi üle kleepida või lihtsa vaevaga eemaldada,» kirjutab Pakendikeskus enda uues reklaamis, millega vihjab Liis Lemsalu kuulujuttude skandaalile.

Nimelt on Lemsalu kohta levitatud ligi pool aastat pahatahtlikke vihjeid, et lauljatar on raseduse ajal sattunud narkootiliste ainete üledoosi tõttu haiglasse.

Kolmapäeva õhtul andis kuulujuttude küüsi sattunud Lemsalu «Pealtnägijas» avameelse intervjuu, milles kuulujutud ümber lükkas. 

«Võib-olla inimesed ei saa päris aru, et mida nad teevad, aga see on kõik nii raske olnud,» nentis pisarais Lemsalu intervjuus, lükates kõik kuulujutud ümber. «See, et keegi arvab, et ma teeksin raseduse ajal midagi oma pojale, keda mina arvasin, et ei tulegi minuni, see on alatu...» lausus lauljatar läbi pisarate.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles