VENEMAAL POLE SAMAS KÕIKJAL KANALISATSIOONI Vene võimuesindaja: meie poisid on näinud Ukraina koolide sooneutraalseid WCsid (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Vene vägede rünnakus kannatada saanud kool Ukraina idaosas Harkivi oblastis. Foto on tehtud 22. aprillil 2022. Nüüdseks on ala taas Ukraina üksuste kontrolli all
Vene vägede rünnakus kannatada saanud kool Ukraina idaosas Harkivi oblastis. Foto on tehtud 22. aprillil 2022. Nüüdseks on ala taas Ukraina üksuste kontrolli all Foto: Alex Chan Tsz Yuk/SOPA Images via ZUMA Press Wire/Scanpix

Venemaa kuberneri märkus, milles kritiseeris sooneutraalseid tualette Ukrainas, andis tagasilöögi, kui kaasametnik tuletas talle meelde probleemi Venemaa infrastruktuuriga.

Peterburi kuberner Aleksandr Beglov väitis 13. jaanuaril Telegrami postituses, et Vene väed on näinud Ukraina koolides sooneutraalseid WCsid ja seega «saavad väga hästi aru, mille eest [Venemaa] võitleb,» kirjutab Newsweek.

«Pole vaja selgitada, milliseid väärtusi me kaitseme neile poistele, kes on koolide kahe WC asemel (üks tüdrukutele ja üks poistele) näinud kolme WCd: üht tüdrukutele, üht poistele ja üht sooneutraalsetele,» kirjutas Beglov, lisades, et külastas haavatud Vene sõdureid haiglates ja rääkis sel teemal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles