ANNA OMA PANUS Eesti Muusikaauhinnad 2024 aasta artisti rahvahääletus on alanud

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Foto: EMA pressimaterjal

Tänasest 30. jaanuarini on avatud rahvahääletus, mille tulemusena selgub Eesti Muusikaauhinnad 2024 aasta artist. Võitja avalikustatakse 1. veebruaril Unibet Arenal. Lisaks teleülekandele teevad galast veebiülekande Andrei Zevakin ja Robin Valting.

Kui Eesti Muusikaauhinnad 2024 18 kategooria võitjad valis 160-liikmeline žürii, siis tänasest on avatud rahvahääletus, mille tulemusena selgub, kes on tänavune rahva lemmik ehk aasta artist. Aasta artisti valimis on kolme kategooria – aasta naisartistaasta meesartist, aasta ansambel – nominendid. Tiitlile kandideerivad: ALIKA, An-Marlen, Anett x Fredi, Bedwetters, MARI KALKUN, NOËP, Riho Sibul, Trad.Attack! ja Vaiko Eplik.

Just sina saad oma lemmikartisti edule kaasa aidata, hääletades siin!

Taas kord on lisaks Kanal 2 teleülekandele võimalik Andrei Zevakini YouTube'i kanali vahendusel jälgida eksklusiivset veebiintervjuude ülekannet otse sündmuskohalt. Andrei ja Robin Valtingi eristuudiost astuvad läbi endised, praegused ja tulevased auhindade võitjad ning põnevad persoonid lava pealt, eest ja tagant.

Eesti Muusikaauhinnad 2024 võitjad selguvad 1. veebruaril Unibet Arenal. Suurejoonelisel galal astuvad üles ALIKA, Bedwetters, NOËP, villemdrillem, Anett x Fredi, MARI KALKUN ja panus Eesti muusikasse laureaat Marju Länik. Lisaks astuvad erinumbriga üles gala õhtujuhid Birgit Sarrap ja Stefan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles