Harri Kingo lauljatar Liis Lemsalu intervjuust: nutud ja murdumised kaamera ees ei aita kedagi (16)

Elu24
Copy
Harri Kingo kommenteeris Liis Lemsalu emotsionaalset intervjuud.
Harri Kingo kommenteeris Liis Lemsalu emotsionaalset intervjuud. Foto: Liis Treimann / Kuvatõmmis ETV saatest

«See oli viga tulla telekasse nutma ja kurtma,» kommenteeris juristiharidusega endine teleajakirjanik ja praegune EKRE liige Harri Kingo Liis Lemsalu avalikku pöördumist «Pealtnägijas». Kingo arvates oleks Lemsalu pidanud näitama end tugevana: «Näitame maailmale, et ta ei hooli põrmugi mingite väikeste kurjade susijate vastikutest kõlakatest.»

«Ole tubli, Liis!» alustab endine teleajakirjanik Harri Kingo sotsiaalmeediapostitust, milles kommenteerib lauljatar Liis Lemsalu emotsionaalset intervjuud «Pealtnägijas». Intervjuus, mis oli eetris kolmapäeval, 17. jaanuari õhtul, lükkas Lemsalu ümber mitu kuud tema ümber tiirelnud kuulujutud, et ta on tarvitanud meelemürki. 

Lemsalule toetust avaldanud Kingo leidis, et lauljatar oleks oma avalikus pöördumises pidanud end näitama tugevamalt. «Ma võin mõista Liis Lemsalu emotsionaalseid läbielamisi ja rasket meeleseisundit. Ometi arvan, et see oli viga tulla TVsse nutma ja kurtma. Pahasoovijad istusid mõnuga kodus telekate ees ja vaid rõõmustasid: «Ta nutab! Tähendab, ta sai haiget. Tähendab – meie tige plaan õnnestus! Paras talle!»»

«See vastik episood tuleb jätta minevikku ja endast maha panna. Tuleb minna uhkelt ja kindlalt oma valitud teel edasi.» – Harri Kingo 

«Liis oleks pidanud tulema, selg sirge, pea kuklas, naeratus huulil ja näitama maailmale kogu oma olekuga, et ta ei hooli põrmugi mingite väikeste kurjade susijate vastikutest kõlakatest. Ta oleks pidanud nende üle naerma, mitte nende ees nutma,» leidis Kingo.

«Nutud ja murdumised kaamera ees ei aita kedagi, ka mitte sind ennast. Sinu meelekindlus, selgus endas ja rahu su südames on see, mis aitab nii sind kui teisi, kes on ehk mingis samas olukorras.»

Kingo leidis, et ka elus tuleb teha sama, selg sirgeks ajada, nina püsti tõusta, pisarad ära pühkida. «See vastik episood tuleb jätta minevikku ja endast maha panna. Tuleb minna uhkelt ja kindlalt oma valitud teel edasi. Teadmine, et kõik kõlakad on valed ja et sa oled tegelikult õige ja puhas, peaks sulle selleks sisemist jõudu andma. Koerad las hauguvad, karavan läheb vääramatult edasi.»

Lõpetuseks soovitas Kingo lauljatarile, et ta saaks tagasi oma enesekindluse. «Soovin sulle siit selleks jõudu ja meelekindlust. On nutetud, on oldud emotsionaalne, on oldud murtud, aga mõtle – terve ja ilus poeg on sündinud, oma tervis on korda saadud, pere su ümber on sinu pärast õnnelik, sõbrad on sinuga, kõik see vastikus on minevik. Nüüd on aeg oma pea selgeks teha, oma masendused minevikku jätta ja elada oma reaalset elu ning edasi minna.»

«Ole tubli, Liis! Me oleme sinuga, sest me armastame sind. Ja meid on väga palju,» viitas Kingo sellele, et Lemsalul poolehoidjatest puudust olla ei tohiks.

Sarnaselt Kingole avaldavad paljud ühismeedias Lemsalule toetust ja mõistavad hukka neid, kes kuulujutte levitasid.

Kingo postituse all märkis üks naisterahvas, et naised tihti ei suuda pisaraid tagasi hoida: «Ja kõige rohkem ajabki nutma ebaõiglus.»

«Tean, need pisarad tulevad. Emotsioonid. Aga see pisarate voog ei saa jääda kestma. Tuleb püsti tõusta, et edasi minna. Kui sind lükatakse pikali porilompi, sa ju ei jää sinna lamama ja nutma, jah? Hetk ehk läheb aega, et end koguda, aga siis sa tõused ja sa lähed edasi. Iga raske hetk meie elus õpetab meid olema tugevamad. Ma väga loodan, et Liis leiab sellest episoodist ja oma hetkenõrkusest üles oma tõelise tugevuse,» vastas Kingo.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles