OSTA ÄRA Jesper Parve pani Hiiumaa maja müüki: mis edasi saab, praegu veel ei tea (1)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Mari Ojasaar ja Jesper Parve.
Mari Ojasaar ja Jesper Parve. Foto: Madis Sinivee

Mõni aeg tagasi teatasid Jesper Parve ja Mari Ojasaar-Parve, et on müüki pannud enda Hiiumaal Kalanas asuva maja.

«Tõsi jutt!» kinnitab Parve, öeldes, et suurt saladust siit otsida ei tasu. «Pere on nii suureks kasvanud, et sinna ei mahuks lihtsalt enam ära,» nentis ta. 

Mis saab aga edasi, ta praegu veel öelda ei oska. «Kõigepealt tuleb üks äge suvi Pihla Inspiratsioonitalus ja Köppo restos teha ja eks siis sügise poole vaatame, mis edasi saama hakkab,» tõdeb Parve.

Kahe magamistoaga maja eest küsitakse portaalis KV.ee 295 000 eurot. «Tere tulemast mereäärsesse paradiisi Kalana külas. Oleme selle koha ehitusse pannud kogu oma pere hinge ja loomingu ning loodame südamest, et see aitab ka teil leida üles inspiratsiooni ning kallistab ka tulevikus uusi omanikke,» kirjutavad nad kuulutuses, kus on välja toodud, et kompleks koosneb suuremast peamajast, väiksemast surfimajast ja saunamajast. Lisaks on olemas suur kümblustünn, välitualett, lõkke- ja grillikoht ning 150 meetri kaugusel oma privaatne rand.

2019. aastal Balil kihlunud Jesper Parve ja Mari Ojasaar abiellusid 2022. aasta 21. juulil. 

NELI PÄEVA PALJAJALU 〉 Mari Ojasaar ja Jesper Parve plaanivad pikka pulma: kutsume Eesti parimad muusikud esinema

Jesperi ja Mari peres kasvab kolm last: 2014. aastal sündinud Aaron Troy, 2018. aastal sündinud Thor Ragnar ning 2022. aasta algul ilmavalgust näinud Maria Luna.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles