KUMMAL ON ÕIGUS? Anu Saagim esitles kortsudevastaseid teipe. Marju Karin vihaselt: see on valetamine ja pettus

Sten Talivee
Copy
Anu Saagim rääkis 17. jaanuaril eetris olnud «Ringvaates» kortsuvastastest teipidest. Ilukuninganna Marju Karinil ajas see jutt aga härja punaseks ning ta asus sotsiaalmeedias Saagimi tegevust kommenteerima.
Anu Saagim rääkis 17. jaanuaril eetris olnud «Ringvaates» kortsuvastastest teipidest. Ilukuninganna Marju Karinil ajas see jutt aga härja punaseks ning ta asus sotsiaalmeedias Saagimi tegevust kommenteerima. Foto: Galina Deinega/Konstantin Sednev/Kuvatõmmis «Ringvaatest»/Elu24 Kollaaž

Eilses «Ringvaate» saates üles astunud ajakirjanik Anu Saagim ajas kineetilise teibi reklaamimisega harja punaseks ilusüstide kuningannal Marju Karinil. Kui Anu vältel on teipimine toimiv ilunipp, siis Karin peab naist valetajaks. «See on nii absurdne, et inimene, kes on kogu aeg ilusüstidega oma nägu hoidnud, läheb räägib, et ta teeb teipe ja teibid aitavad,» plahvatas Karin.

Eileõhtune «Ringvaade» tõi vaatajateni lõigu bravuuritar Anu Saagimist, kes esitles telesaate otsestuudios kineetilisi kehale kinnitatavaid teipe. Rääkides saatejuht Marko Reikopiga, väitis Anu, et «teipimine» on aidanud tal kortse vähendada.

Saagimi sõnul on pooled tema kortsudest, mida ta kutsub hellitavalt kanavarvasteks, kadunud tänu näoplastikale ja teipimisele. Väidetavalt märkas esimesena muutust Anu näol tema jumestuskunstnik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles